0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Lomnice Recenzje

Ocena hotelu

86%
Bardzo dobrze

by 43 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    90%
  • Wyposażenie

    88%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    83%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Dita

rodzina ze starszym dzieckiem, 25.7.2018

Slaný Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel vřele doporučujeme! Útulný hotel rodinného typu je situován do centra města, přímo naproti je obchod s potravinami a u hotelu jsou zastávky autobusu. Ačkoliv je ve středu města, v hotelu je ticho a klid. Veškerý personál je neuvěřitelně přátelský, milý a ochotný. Kuchař a jeho kuchyně 10* (maximum je 5). Pokoj jsme měli 3lůžkový, prostorný, s dostatkem úložného místa.

  • Nemáme co vytknout. Hotel i personál byl úžasný a pobyt jsme si moc užili...snad jen...do koupelny by se hodila ještě jedna polička a dětská ramínka by bylo lepší nahradit většími.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kamila Skovajsová

podróżujący w pojedynkę, 20.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Professionalni pristup obsluhy. Vyborna kuchyne.... Dekuji za krasny pobyt, vse bylo skvele.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav

grupa przyjaciół, 7.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

podróżujący w pojedynkę, 22.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Milan Fiala

para, 14.3.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Poskytnutá polopenze na velmi dobré úrovni

  • Byl jsem ubytovaný na pokoji č.206, který disponuje velmi prostornou koupelnou, ale vlastní sprchový kout je rozměrově velmi těsný a zastaralý.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jaroslav

para, 1.7.2017

Veselí nad Lužnicí Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Se vším jsme byli plně spokojeni a těšíme se na příští rok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ulrich Fleuthe

rodzina ze starszym dzieckiem, 5.11.2016

Velten Německo

  • Cena ogólna
68 %
  • kleines Hotel, freundliches zuvorkommendes Personal Wünsche (z.B. heißes Wasser für Tee oder ähnliches) werden mit einem freundlichen Lächeln erfüllt zentrale Lage

  • defekte Fliesen im Bad niedriger Wasserdruck am Waschbecken und in der Dusche (Zimmer 203) Ausstattung im Bad mangelhaft (Handtuchtrockner, fehlende Ablagemöglichkeiten) Zustand der Fenster

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Gerd Richter

para, 30.9.2016

Německo

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

grupa przyjaciół, 11.9.2016

Německo

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Josef Horák

dorośli, 6.7.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Sergej Lapin

grupa przyjaciół, 26.12.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alžběta Skřivanová

rodzina z małym dzieckiem, 30.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • pobyt v centru, vyborne snidane

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Katarzyna

dorośli, 3.1.2015

Polski

  • Cena ogólna
94 %
  • Polecam ten hotel, choć pokoje mogłyby być w nowoczesniejszym stylu ;). Ale położenie wynagradza wszystko, ski bus pod hotelem, można też ze Swiętego Piotra zjechać na nartach praktycznie pod hotel. Sniadania bardzo dobre i restauracja hotelowa też na wysokim poziomie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Iva

dorośli, 28.10.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Jsme maximalne spokojeni a vubec se nam nechtelo domu. Hotel byl super, bylo o nas kralovsky postarano! Kdyz do Spindlu, tak jedine do Lomnice!

  • Jen by to chtelo malicko vetsi sprchove kouty, manzel je hubeny a presto mel potize. Ja jsem prostorove vyraznejsi a potize jsem mela rozhodne :-) Ale neni to nic tragickeho!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava Slavíková

para, 2.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Výborné bohaté snídaně

  • Vysoká cena v restauraci Apetito

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Benešová Libuše

para, 2.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • poloha hotelu a tradice

  • poloha manželských postelí - u zdi

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Jaroslav Nosek

para, 12.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Lomnice replied to this review.
Mockrát děkujeme za hodnocení. Budeme se těšit příště na shledanou.