+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Lomnice Отзывы

рейтинг отеля

85%
Очень хороший

by 36 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    89%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    74%
  • Соотношение цена / качество

    81%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Jaroslav

Пожилые пары, 1.7.2017

Veselí nad Lužnicí Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Se vším jsme byli plně spokojeni a těšíme se na příští rok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 26.1.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ulrich Fleuthe

Семья со взрослыми детьми, 5.11.2016

Velten Německo

  • Overall rating
68 %
  • kleines Hotel, freundliches zuvorkommendes Personal Wünsche (z.B. heißes Wasser für Tee oder ähnliches) werden mit einem freundlichen Lächeln erfüllt zentrale Lage

  • defekte Fliesen im Bad niedriger Wasserdruck am Waschbecken und in der Dusche (Zimmer 203) Ausstattung im Bad mangelhaft (Handtuchtrockner, fehlende Ablagemöglichkeiten) Zustand der Fenster

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Gerd Richter

Пожилые пары, 30.9.2016

Německo

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 11.9.2016

Německo

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Josef Horák

Молодая пара, 6.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Sergej Lapin

Группы друзей, 26.12.2015

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Alžběta Skřivanová

Семья с маленькими детьми, 30.8.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • pobyt v centru, vyborne snidane

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
8

KATARZYNA

Молодая пара, 3.1.2015

Polski

  • Overall rating
94 %
  • Polecam ten hotel, choć pokoje mogłyby być w nowoczesniejszym stylu ;). Ale położenie wynagradza wszystko, ski bus pod hotelem, można też ze Swiętego Piotra zjechać na nartach praktycznie pod hotel. Sniadania bardzo dobre i restauracja hotelowa też na wysokim poziomie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Iva

Молодая пара, 28.10.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Jsme maximalne spokojeni a vubec se nam nechtelo domu. Hotel byl super, bylo o nas kralovsky postarano! Kdyz do Spindlu, tak jedine do Lomnice!

  • Jen by to chtelo malicko vetsi sprchove kouty, manzel je hubeny a presto mel potize. Ja jsem prostorove vyraznejsi a potize jsem mela rozhodne :-) Ale neni to nic tragickeho!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislava Slavíková

Пожилые пары, 2.8.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Výborné bohaté snídaně

  • Vysoká cena v restauraci Apetito

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Benešová Libuše

Пожилые пары, 2.8.2014

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • poloha hotelu a tradice

  • poloha manželských postelí - u zdi

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Jaroslav Nosek

Пожилые пары, 12.7.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Lomnice replied to this review.
Mockrát děkujeme za hodnocení. Budeme se těšit příště na shledanou.

Iva Fialová

Пожилые пары, 28.10.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Naprosto perfektní hotel, báječná restaurace a velice sympatický personál. Určitě se sem ještě někdy s manželem vrátíme.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oldřich Klíma

одинокий путешественник, 8.9.2013

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Restaurace a výběr jídel velmi dobrá.Malý sprchovací kout - pro menší klientelu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Marek Pavel

Группы друзей, 2.2.2013

Čeština

  • Overall rating
82 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Agnieszka

Семья с маленькими детьми, 2.2.2013

Polski

  • Overall rating
64 %
  • miły hotel z bardzo dogodną lokalizacją w centrum miejscowości

  • przydałby się remont łazienek

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
4
Cena/kvalita
7

Tomasz Olszewski

Семья с маленькими детьми, 2.2.2013

Polski

  • Overall rating
78 %
  • Super lokalizacja. Bardzo dobra restauracja w hotelu. Pokoje chyba powoli domagają się odnowy. Ogólnie bardzo pozytywnie.

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin

Семья со взрослыми детьми, 30.12.2012

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Poloha hotelu v centru je výborná. Všude je blízko. Zastávka ski busu je přímo před hotelem. Apartmán byl nově zrekonstruován, takže vše je zcela nové.

  • V apartmánu zatím chybí skříně. Není kam odkládat oblečení ani věci v koupelně. V blízkosti hotelu je diskotéka s provozem do ranních hodin. Pokud návštěvník chce v noci spát, tak je dunění nepříjemné. Pro diskomily je to určitě super. Možná by prospěla výměna původních dřevěných oken za plastová.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Elen Garbová

Пожилые пары, 13.11.2012

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Velice příjemný a ochotný personál,útulný hotýlek,pěkné stravovací zázemí. Velice výhodné umístění v centru Špindlu včetně parkování zdarma.

  • Bohužel jsme přijeli mimo sezonu,tak jsme byli jediní hosté-trochu tu bylo smutno,ale zato se nám více pan majitel věnoval.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.